#5De jonge schrijver Calvin Weir-Fields ligt op de bank van zijn psychiater. Nadat zijn eerste boek een bestseller is geworden heeft een writer’s block hem geveld. Ik kijk naar de rom kom Ruby Sparks. Als de inspiratie weer begint te vloeien typt Calvin heftig op een ouderwetse typemachine de eenzaamheid van zich af. Bevend van angst onder zijn bureau gekropen belt hij zijn broer. Het is even schrikken als Ruby opeens in levende lijve in zijn keuken staat; met een schortje om en zijn lievelingsgerecht maakt. De verwarring is groot als het innerlijke zich begint te manifesteren en oncontroleerbaar uit de klauwen loopt. Presentatrice Wendy van Dijk verliest zichzelf in het publiekelijke bezit dat zij is geworden. Uitgeblust op de bank bij de psychiater komt ze erachter dat het Wendy-verhaal niet Wendy is. Die boom is gewoon die boom, die boom doet geen moeite om die boom te zijn, die is gewoon die boom. Over die boom en dat hele Wendy verhaal, dat dat wel het verhaal is maar niet wie zij is.